STUDIO

DAAR WAAR CREATIVITEIT SAMEN KOMT

'She who leaves a trail of glitter, is never forgotten'

Studio CMoon

In 2019 ben ik begonnen met CMOON Interieurstyling & Advies.


Na jaren gewerkt te hebben in de interieurbranche, inkoop gedaan te hebben, interieur advies te hebben gegeven en de styling bij een grote Woonboulevard, besloot ik om een eigen Interieur & Adviesbureau te starten.

Mijn 3-jarige vakopleiding Bloem, groen en styling kwam tevens goed van pas. Naast het gevoel voor kleur, vormgeving en materialen, wist (en weet ik nog steeds) veel van bloemen en planten en deze combinatie bleek te werken. Ik kon echt een compleet advies geven.


Ik heb zelf een logo bedacht en laten uitwerken door een bureau en schreef mij in bij de KvK en daar was mijn eigen bedrijf geboren.

Ik heb mooie adviezen gegeven, complete woningen mogen inrichten, advies op maat en advies aan huis verzorgd.

Van nieuwe meubels, tot een compleet interieur. Van een lichtplan, tot kleuradvies. Diverse beurzen bezocht ik en constant verdiepen in de laatste trends, maar al snel kwam COVID'19 en door diverse omstandigheden, was ik toen genoodzaakt om te stoppen. Enorm jammer, maar op dat moment de beste beslissing.


Op de achtergrond ben ik altijd nog bezig geweest met interieur en de trends. En ook schilder ik (abstracte kunst) en teken ik regelmatig. In de natuur ben ik vaak te vinden om foto's te maken. In maart 2023 begon het te kriebelen en heb ik besloten om mijn creativiteit te gaan bundelen. Een website waar ik mijn creativiteit kan laten zien.

Naast het inrichten van woningen. Interieur advies geven en styling- en kleuradvies, heb ik mijn werken/schilderijen/kunst/foto's op deze, door mijzelf, gemaakte website geplaatst en is Studio CMoon geboren.


'Daar waar creativiteit samen komt'.


Eigenlijk bundel ik mijn krachten op creatief gebied


Bedankt en Lfs van Simone,

Studio CMoon